fbpx

Initiere in Alchimia Interioara Tantrica si Taoista

LA ACEST EVENIMENT POATE SĂ PARTICIPE ORICE PERSOANĂ !

EVENIMENTUL SE ADRESEAZĂ ÎN EGALĂ MĂSURĂ ATÂT CELOR CARE SUNT IMPLICAȚI ÎNTR-O RELAȚIE DE CUPLU CÂT ȘI CELOR CARE (cel puțin deocamdată) NU SUNT IMPLICAȚI ÎNTR-O ASTFEL DE RELAȚIE.

PROGRAMUL EVENIMENTULUI:

Cursul se desfăsoară pe parcursul a 2 zile (Sâmbătă și Duminică) și are în total 12 ore structurate în felul următor:

Sâmbătă:

08:30-9:00 Conectarea participanților (pentru online) / Înregistrarea participanților
9:00-15:00 Curs (vor fi pauze de câte 10 minute, din 90 în 90 de minute)

Duminică:

08:30-9:00 Conectarea participanților (pentru online)
9:00-15:00 Curs (vor fi pauze de cate 10 minute, din 90 în 90 de minute)

Evenimentul este focalizat pe învățarea și practicarea tehnicilor ce permit controlul energiei sexuale (continența sexuală – trasmutarea și sublimarea energiei sexuale), tehnici din tradiția tantrică și taoistă, tehnici ce permit transformarea lăuntrică benefică, trezirea și ascensiunea energiei Kundalini, trezirea sufletului și revelarea Sinelui, vindecarea spirituală, obținerea armoniei individuale și în cuplu, armonizarea cu arhetipul lăuntric (femeia interioară/bărbatul interior) etc..

Acest eveniment este corelat cu retragerile spirituale ”Trezirea energiei Kundalini” și ”Trezirea celui de-al treilea ochi, Ajna Chakra”. Se oferă preponderent informații teoretice (dar și câteva tehnici extrem de eficiente) care pot fi / sunt completate de tehnicile practice oferite în cadrul retragerii spirituale. Se vor realiza meditații cu diferite stări de conștiință conexe cu anumite procese de alchimie interioară, tehnici de vizualizare creatoare, tehnici de meditație etc.

 

VIZIONEAZĂ URMĂTORUL FILM !

Se vor prezenta elementele de bază necesare utlizării cu succes, într-un mod profund spiritual, a potențialului creator/sexual.

Interacțiunea amoroasă transfiguratoare, plină de iubire, dintre un bărbat și o femeie, este o reprezentare miniaturală a interacțiunii cosmice dintre Principiul Suprem Masculin (Șiva) și Principiul Suprem Feminin (Șakti). Cu cât cei doi reușesc, prin iubire intensă și transfigurare, să identifice tot mai profund în ei înșiși și în celălalt aspectul suprem corespunzător, uniunea lor amoroasă devine din ce în ce mai cosmizată și duce la o stare de unitate tot mai profundă. Cei doi devin Unul, ating starea androginală. La început această stare poate fi obținută doar prin interacțiunea cu celălalt, dar în fazele mai avansate această stare se duplică în fiecare dintre cei doi. Amândoi vor deveni compleți și nu vor mai depinde de nicio ființă exterioară lor. Acest lucru se poate realiza doar prin controlul energiei creatoare/sexuale.

În fiecare dintre noi se găsește, (cel puțin) într-o formă latentă, un potențial colosal pe care, în mod obișnuit, îl irosim sau rămâne neutilizat. Orice persoană care dobândește controlul asupra potențialului său creator/sexual devine o forță spirituală. Deloc întâmplător, în toate tradițiile spirituale (inclusiv în creștinism) se pune accentul pe controlul energiei creatoare/sexuale, ori realizând abstinența sexuală (celibatul – în cazul călugărilor), ori realizând continența sexuală (întreții relații sexuale cu o ființă de sex opus, dar controlezi potețialul creator/sexual – fără descărcare).

Cei care conduc lumea știu că energia creatoare/sexuală reprezintă un potențial uriaș și tocmai de aceea au urmărit sistematic să ducă subiectele legate de sexualitate într-o zonă tabu sau într-o zonă de degradare umană (prostituția, pornografia etc.).

În orient, arta amorului transfigurator s-a dezvoltat și păstrat până în zilele noastre, iar în ultimii zeci de ani a ajuns și în occident. În cadrul acestui bootcamp o să urmărim să vă împărtășim din exeperiența personală, de aproape 20 de ani, perioadă în care am practicat (cu succes) tehnicile pe care vi le vom prezenta. Practicând amorul transfigurator (cu controlul deplin al energiei creatoare/sexuale) am experimentat unele dintre cele mai spectaculoase și profunde experiențe spirituale posibile. Unele dintre aceste experiențe vor fi împărtășite în cadrul bootcamp-ului.

 

PRINCIPALELE LUCRURI CARE VOR FI PREZENTATE LA EVENIMENT

♦  Controlul energiei sexuale (continența sexuală)

♦  Transmutarea și sublimarea potențialului creator/sexual

♦  Tehnici de transmutare și sublimare a potențialului creator/sexual

♦  Noțiuni legate de trezirea ”Femeii interioare”, respectiv a ”Bărbatului interior” – metodă de trezire a Sufletului
♦  Despre energia Kundalini și legătura ei cu energia sexuală

♦  Amorul transfigurator, realizat cu controlul energiei sexuale, cale de trezire a energiei Kundalini și a Sufletului

♦  Transfigurarea

♦  Vizionarea unor filmulețe (absolut extraordinare !) conexe cu ideea de alchimie interioară

♦  Meditații de exemplificare: trezirea și ascensiunea energiei Kundalini, starea de armonie în cuplu, starea androginală etc.

♦  și multe altele

 

CE PRIMEȘTI LA ACEST EVENIMENT

♦  12 ore de seminar

♦  Primești un SUPORT DE CURS (pdf) cu prezentarea detaliata a tuturor tehnicilor si informatiilor prezentate,

♦  o carte despre amorul taoist în format pdf

♦  acces gratuit la resursele spandaproject.ro și la unele evenimente live sau online

♦  Timp de 7 săptămâni, după eveniment, vei primi exerciții săptămânale și astfel vei putea fixa informația primită și vei putea să experimentezi/realizezi tehnicile învățate în cadrul retragerii spirituale și să te convingi că ele chiar funcționează cu eficiență… dacă le utilizezi.

♦  și multe altele

Se oferă GARANȚIE DE RETURNARE A BANILOR dacă, după încheierea evenimentului, consideri că acest eveniment nu a meritat banii investiți (singura condiție este ca persoana care solicită returnarea banilor să fi fost prezentă la toate activitățile). Nu se va solicita nici un fel de explicație.

Te așteptăm cu drag !

Dan și Simona