fbpx

Retragere Spirituala – REPROGRAMAREA SUBCONSTIENTULUI – AUTOHIPNOZA

LA ACEST EVENIMENT POATE SĂ PARTICIPE ORICE PERSOANĂ,

indiferent dacă a mai participat la vreun modul de curs sau la vreo altă retragere spirituală !

 

Mai jos ai lista evenimentelor cu tema – “REPROGRAMAREA SUBCONSTIENTULUI – AUTOHIPNOZA”.

 

Pentru inregistrare da click pe butonul corespunzator evenimentului care te intereseaza

si vei fi directionat catre o pagina ce contine formularul de inregistrare.

 

BRAZESTI, 13-15 Ianuarie 2017
PREDEAL, 3-5 Martie 2017
MONEASA (jud. Arad), 10-12 Martie 2017
MANASTIREA HUMORULUI (jud. Suceava), 24-26 Martie 2017

 

Evenimentul incepe Vineri la ora 15:00 si se incheie Duminica la ora 14:00 cu servirea pranzului.

 

In cadrul acestui eveniment sunt parcurse toate informatiile prezentate si in cadrul cursului – “Reprogramarea Subconstientului”. In plus, pe langa cele 12 ore de parcurgere a informatiilor teoretice (Vineri – 3 ore, Sambata 3 + 3 ore, Duminica – 3 ore), se vor practica intensiv tehnicile de reprogramare a subconstientului si TEHNICI DE AUTOHIPNOZA, se vor prezenta si practica doua tehnici ce permit intrarea constienta in stari conexe cu undele cerebrale THETA: Relaxarea Yoghina Completa si Somnul Yoghin Constient (Yoga Nidra).

Deasemenea, in cadrul evenimentului se vor realiza meditatii ghidate, se vor viziona si se vor realiza practic cateva experimente extraordinare, care pun in evidenta modul in care Subconstientul este influentat de mediul exterior si puterea extraordinara pe care o dobandim atunci cand Subconstientul nostru este programat intr-un mod constructiv.

 

Inregistreaza-te la CURSUL DE YOGA OFFLINE – pentru INCEPATORI, seria FEBRUARIE 2017

Poti afla detalii despre Cursul de Yoga Offline si te poti inregistra dand click pe butonul de mai sus

 

Înregistrarea la eveniment se realizează completând formularul din partea de jos a paginii.

Cu siguranță, de-a lungul vieții tale, ai remarcat că există domenii ale vieții în care ai obținut Succesul foarte ușor, fără efort, iar în altele, deși ai muncit enorm, ori n-ai obținut deloc rezultate ori ele au fost nesemnificative. Te-ai întrebat care este cauza pentru care lucrurile se petrec astfel? Ce poți face pentru ca, pe toate domeniile vieții, să poți obține Succesul la cel mai înalt nivel?

În primii 6-7 ani de viață copilul este într-o permanentă stare de transă hipnotică și asimilează automat, fără discenământ, tot ceea ce se petrece în jurul lui și dezvoltă o mulțime de programe subconștiente (credințe, convingeri, obiceiuri, tendințe etc.) care apoi îi vor creea personalitatea și îi vor condiționa (pozitiv sau negativ) întreaga viață. În acești 6-7 ani se asimilează majoritatea programelor subconștiente și tocmai de aceea sunt atât de importanți ”cei 7 ani de acasă”.

Ceea ce noi numim destin sau karma înseamnă totalitatea programelor subconștiente dezvoltate în această existență și în existențele anterioare.
Omul obișnuit (care nu și-a trezit sufletul – nu a atins iluminarea) în peste 99% din cazuri nu poate să-și exercite liberul arbitru pentru că deciziile sunt luate automat la nivel subconștient pe baza programelor existente. El are doar iluzia că a decis conștient.

Indiferent ce fel de programe ai dezvoltat în copilărie ai posibilitatea de a-ți reprograma subconștientul implementând programe noi care să te susțină.

Întotdeauna, când acționăm cu consecvență, într-o anumită direcție și nu reușim să obținem rezultatele dorite, înseamnă că în Subconștientul nostru există (cel puțin) un program automat, care creează rezonanțe într-o direcție opusă celei în care dorim să mergem. Dacă nu acționăm în sensul reprogramării Subconștientului, introducând și cultivând programe noi, care să ne susțină, atunci în permanentă ne vom confrunta cu insuccesul.

Acest curs te învață metode practice, extrem de simple, dar extrem de eficiente, cu ajutorul cărora să poți realiza o Reprogramare eficientă a Subconștientului tău și să obții Succesul.

Îți propun să participi la un curs de un weekend (REPROGRAMAREA SUBCONȘTIENTULUI – “Cum să devii Creatorul Conștient al Realității, utilizând Puterea Creatoare Infinită a Subconștientului Tău”) în care vei afla răspunsuri la aceste întrebări și la multe altele și vei primi SOLUȚII – vei învăța cum să-ți reprogramezi Subconștientul, în așa fel încât el să te susțină în toate domeniile vieții tale !

 

Fragment dintr-un interviu, extrem de interesant, cu dr. BRUCE LIPTON, despre Epigenetică și Subconștient.

Îți recomand intervalul între minutele 7:05 – 17:30, dar dacă timpul îți permite merită să urmărești integral interviul.

 

Link-uri utile:

Despre Spanda Project

Despre Credințe și Convingeri – programele subconștiente

Mărturii celor care au participat la modulul 1 al cursului

Despre conferențiar (Dan Oros)

 

PRINCIPALELE LUCRURI CARE VOR FI PREZENTATE ÎN CADRUL EVENIMENTULUI

♦  Mintea Conștientă și Mintea Subconștientă

♦  AUTOHIPNOZA – Inducerea starii THETA utilizand diferite tehnici yoghine si nu numai

♦  Relaxarea Yoghina Completa

♦  Somnul Yoghin Constient (Yoga Nidra) – invatarea intrarii constiente in starea Theta

♦  Meditatii ghidate

♦  Triada Creatoare – A FI, A FACE, A AVEA

♦  Filtrul conștient (factorul critic / ”păzitorul porții”)

♦  Mesajele subliminale

♦  Liberul arbitru

♦  Karma și Subconștientul

♦  Gândurile și puterea lor creatoare

♦  Gândurile și sănătatea

♦  Dezvoltarea obiceiurilor succesului

♦  Imaginea de sine

♦  Credințele și Convingerile – programe subconștiente ce reprezință proiectul realității

♦  Câmpul morfogenetic (morfic)

♦  Stabilirea țelurilor

♦  Epigenetica și Subconștientul

♦  Rolul Subconțientului în crearea Realității

♦  Tehnici de reprogramare a subconștientului

♦  Pe parcursul cursului, vor fi prezentate niște experimente extraordinare, care pun în evidență modul în care Subconștientul ne influențează viața și deciziile (liberul arbitru).

♦  și multe altele

Ce primești la acest eveniment:

– 12 ore de curs – structurate pe durata a 3 zile

– acces gratuit la unele seminarii online

– SUPORT DE CURS TIPĂRIT

– acces gratuit la resursele spandaproject.ro și la unele evenimente live sau online

– Timp de 7 săptămâni, după curs, vei primi exerciții săptămânale și astfel vei putea fixa informația primită la curs și vei putea să experimentezi/realizezi tehnicile învățate în cadrul cursului și să te convingi că ele chiar funcționează cu eficiență… dacă le utilizezi.

– și multe altele

 

Înregistrarea la eveniment se realizează completând formularul din partea de jos a paginii. După completare, vei primi un email de confirmare automat, în care vei avea contul bancar în care se achită taxa de participare.

 

TAXA DE PARTICIPARE - EARLY BIRD

Te încadrezi la această categorie dacă te înregistrezi și achiți taxa de participare până cu o luna inainte de eveniment

♦ TAXA DE PARTICIPARE STANDARD – 490 Ron  290 Ron / persoană

♦ Pentru cupluri (soț-soție sau iubit-iubită), 2 sau mai mulți membri ai aceleași familii (care trăiesc din aceeași sursă de venit), pentru studenți (dacă au vârsta sub 24 de ani) și șomeri (fără nicio sursă de venit) – 450 Ron  250 Ron / persoană

♦  Pentru pensionari (cu pensia mai mică de 1500 Ron / lună, care nu au altă sursă de venit în afară de pensie) – 400 Ron  190 Ron / persoană

♦ Cei care sunt cursanți la cursul de Yoga (Spanda Yoga)490 Ron  250 Ron / persoană

♦ Cei care au participat la cursul “Reprogramarea Subconstientului” 490 Ron  190 Ron / persoana

 

TAXA DE PARTICIPARE - EARLY BOOKING

Te încadrezi la această categorie dacă te înregistrezi și achiți taxa de participare până cu o saptamana inainte de eveniment

♦ TAXA DE PARTICIPARE STANDARD – 490 Ron  390 Ron / persoană

♦ Pentru cupluri (soț-soție sau iubit-iubită), 2 sau mai mulți membri ai aceleași familii (care trăiesc din aceeași sursă de venit), pentru studenți (dacă au vârsta sub 24 de ani) și șomeri (fără nicio sursă de venit) – 450 Ron  350 Ron / persoană

♦  Pentru pensionari (cu pensia mai mică de 1500 Ron / lună, care nu au altă sursă de venit în afară de pensie) – 400 Ron  290 Ron / persoană

♦ Cei care sunt cursanți la cursul de Yoga (Spanda Yoga)490 Ron  350 Ron / persoană

♦ Cei care au participat la cursul “Reprogramarea Subconstientului” 490 Ron  290 Ron / persoana

 

TAXA DE PARTICIPARE - NORMAL BOOKING

Te încadrezi la această categorie dacă te înregistrezi și achiți taxa de participare in saptamana dinaintea evenimentului.

♦ TAXA DE PARTICIPARE STANDARD – 490 Ron / persoană

♦ Pentru cupluri (soț-soție sau iubit-iubită), 2 sau mai mulți membri ai aceleași familii (care trăiesc din aceeași sursă de venit), pentru studenți (dacă au vârsta sub 24 de ani) și șomeri (fără nicio sursă de venit) – 450 Ron / persoană

♦  Pentru pensionari (cu pensia mai mică de 1500 Ron / lună, care nu au altă sursă de venit în afară de pensie) – 400 Ron / persoană

♦ Cei care sunt cursanți la cursul de Yoga (Spanda Yoga)490 Ron / persoană

♦ Cei care au participat la cursul “Reprogramarea Subconstientului”390 Ron / persoana

 

Se oferă GARANȚIE DE RETURNARE A BANILOR dacă, după încheierea cursului, consideri că acest eveniment nu a meritat banii investiți (singura condiție este ca persoana care solicită returnarea banilor să fi fost prezentă la toate activitățile). Nu se va solicita nici un fel de explicație.


Te așteptam cu drag !
Echipa Spanda Project