fbpx

Rugaciunea – Arta de a Crede

Seminar

RUGĂCIUNEA – ARTA DE A CREDE

Programul evenimentului:

18:00 – 18:15 Înregistrarea participanților

18:15 – 19:40 Prima parte

19:40 – 19:50 Pauză

19:50 – 21:15 Partea a 2-a

RUGĂCIUNEA (corect realizată) ESTE O TEHNICĂ EFICIENTĂ DE REPROGRAMARE A SUBCONȘTIENTULUI !

Comunicarea deliberată cu Subconștientul se poate realiza într-un limbaj specific, ce trebuie învățat, limbaj pe care dacă nu-l cunoști s-ar putea să obții altfel de rezultate decât cele dorite.

Dintr-un anumit punct de vedere, Subconștientul este un fel de computer care funcționează în conformitate cu comenzile pe care Mintea Conștientă i le trimite într-un mod conștient sau inconștient (99% din cazuri).

Exact ca și în cazul IT-ului, pentru a putea utiliza computerul (Subconștientul), într-un sens dorit de tine, este important să realizezi programe (care conțin o succesiune de comenzi organizate după niște reguli foarte clare), în anumite limbaje de programare, cu care computerul știe să interacționeze. Degeba încerci să transmiți computerului niște comenzi (de bun simț) într-un limbaj pe care computerul nu-l înțelege.

”RUGĂCIUNEA este paspartuul. O cheie se poate potrivi unei uşi a unei case, dar când poate deschide toate uşile, îşi poate clama rangul de paspartu. O asemenea cheie este, pentru toate problemele pământeşti, rugăciunea.” – Neville

Ți s-a petrecut vreodată să te rogi și ai avut sentimentul că nu te aude nimeni? Ți s-a petrecut vreodată să te rogi și nu ai primit răspunsul așteptat? Au fost situații când, nu numai că nu ai primit răspunsul dorit, dar lucrurile s-au petrecut chiar invers decât îți doreai? Probabil te-ai gândit că Dumnezeu (exprimat prin Subconștient) nu te aude sau că nu vrea să-ți răspundă, dar e important să știi că Dumnezeu (Subconștientul) răspunde întotdeauna dacă știi cum să ceri. Oricât de plin de fervoare ai fi, dacă nu realizezi corect rugăciunea, mesajul tău ori nu va ajunge la destinație ori va ajunge într-o formă total deformată. Comunicarea cu Dumnezeu (cu Subconștientul) se realizează într-un anumit limbaj și tocmai de aceea, pentru ca rugăciunea ta să poată să ajungă  să se împlinească, este necesar să înveți să te adresezi în limbajul corespunzător.

Modul în care biserica ne învață să ne rugăm este, cel mai adesea, unul greșit, deși în Biblie sunt o mulțime de indicații legate de modul corect de realizare a rugăciunii.

Acest seminar își propune să-ți explice modul de funcționare a minții, interacțiunea dintre Mintea conștientă și Mintea subconștientă, să te învețe cum să realizezi rugăciunea într-un mod corect, în așa fel încât, întotdeauna, să obții ceea ce îți dorești.

Sunt 3 ore de seminar în care se oferă informații extrem de interesante și se vor realiza exerciții practice. Sunt prezentate și explicate câteva dintre pasajele din Biblie care ne vorbesc, cel mai clar, despre modul corect de a realiza rugăciunea, dar și elemente ce țin de psihologie, ezoterism etc.

 

Se oferă GARANȚIE DE RETURNARE A BANILOR dacă, după încheierea seminarului, consideri că acest eveniment nu a meritat banii investiți (singura condiție este ca persoana care solicită returnarea banilor să fi fost prezentă la toate orele de seminar). Nu se va solicita nici un fel de explicație.

Te așteptăm cu drag !!!

Dan Oros