fbpx

Retreat – INITIERE IN TANTRA YOGA (Alchimia Interioara), Man Humorului (SV), 20-22 Octombrie 2017

MANASTIREA HUMORULUI, jud. Suceava

Pensiunea “Floare de Colt”

20-22 Octombrie 2017

 

Beneficiezi de Early Booking pana pe 16 Octombrie 2017

 

 

Tantra Yoga reprezinta un sistem de transformare profunda si completa a fiintei umane, prin intermediu Alchimiei Interioare (Transmutarea si Sublimarea potentialului sexual-creator – “Materia Prima”). Elementul care faciliteaza aceste procese alchimice este FOCUL SUBTIL INTERIOR, agentul transformarii, al elevarii fiintei.

Din pacate, sistemul Tantra Yoga este gresit inteles in occident. Credinta generala este ca Tantra Yoga este (doar) despre sexualitate, insa in realitate acest sistem urmareste sa imbratiseze si sa spiritualizeze toate aspectele vietii, inclusiv sexualitatea. Viziunea tantrica este una integratoare.

Tinand cont de faptul ca energia sexuala reprezinta cel mai mare potential energetic la care are acces orice fiinta umana, este usor de inteles de ce, in spiritualitate, este important sa invatam sa controlam aceasta energie si s-o utilizam in sensul transformarii noastre spirituale. Tantra Yoga a dezvoltat o serie de tehnici si atitudini care permit controlul energiei sexuale si transformarea ei in forme de energie de frecventa de vibratie mai inalta.

 

Te invitam la un eveniment de un weekend, desfasurat in linistea muntelui si a padurii, unde vei invata si practica cateva dintre cele mai eficiente tehnici din sistemul Tantra Yoga (Kundalini Yoga), care genereaza transmutarea si sublimarea energiei sexuale (controlul energiei sexuale), trezirea si amplificarea in fiinta a focului subtil interior: tehnici de respiratie (pranayama), posturi corporale (asana), mudra-e, bandha, tehnici de meditatie (laya yoga, concentrarea, meditatia cu cu suport muzical, meditatia ghidata, vizualizarea etc.) etc.

Sistemul Tantra Yoga abordat este bazat pe cel mai elevat si pur curent tantric dezvoltat pe planeta – SHAIVISMUL DIN KASHMIR – TRIKA, un sistem NON-DUAL (ADVAITA), MONIST, conform caruia Realitatea este o exprimare, pe diferite domenii de frecventa de vibratie, a Constiintei Unice (Constiinta Suprema / Dumnezeu / Brahman / Paramatman / Paramashiva) – TOTUL ESTE CONSTIINTA (SPIRIT).

 

Instructorii yoga care susțin acest eveniment (Dan Oros și Simona Dărăbant), au o experiență practică de peste 20 de ani. Ei au selectat pentru acest eveniment cateva dintre cele mai eficiente tehnici de control a energiei sexuale si de trezire a Focului Subtil Interior cu care au venit în contact în practica yoga. Dan si Simona sunt un cuplu tantric de peste 19 ani si au experimentat / testat, in mod direct, toate tehnicile si invatatura pe care le vor prezentata in cadrul evenimentului. Ei au atins succesul in practicile tantrice trezindu-si energia Kundalini si revelandu-si Sinele Suprem Atman (Inima Spirituala).

 

Inregistrare la evenimentul INITIERE IN TANTRA YOGA (Alchimia Interioara)

Early Booking - Retreat - INITIERE IN TANTRA YOGA (Alchimia Interioara), Manastirea Humorului (SV), 20-22 Octombrie 2017

 

 

Vizioneaza (mai jos) conferinta “Ce este cu adevarat TANTRA YOGA?”, desfasurata Online Live, pe 23 Februarie 2017 !

 

 

Evenimentul este recomandat:

 

♦ atat celor care sunt angrenati intr-o relatie de cuplu cat si celor care nu sunt angrenati intr-o relatie.

♦ celor care urmaresc transformarea spirituala (cunoasterea de sine) si vizeaza TREZIREA INIMII SPIRITUALE.

♦ celor care doresc sa invete cum sa-si controleze energia sexuala si cum s-o valorifice in sensul transformarii ei in forme de energie de frecventa de vibratie superioara – energie volitiva, afectiva, mentala, spirituala etc.

♦ celor care vor sa-si trezeasca si sa-si amplifice in fiinta FOCUL SUBTIL INTERIOR, cel mai important element al transformarii spirituale, dar si al unei stari de sanatate fizica optima.

♦ celor care doresc sa-si trezeasca intens si profund ENERGIA KUNDALINI, energia fundamentala a fiintei.

♦ celor care doresc sa isi amplifice arderile interne (ce se realizeaza prin intermediul Focului Subtil Interior) prin care grasimea nedorita sa fie eliminata

♦ celor care, fiind angrenati intr-o relatie de cuplu, doresc sa aiba o viata amoroasa profunda si armonioasa.

♦ celor care doresc sa elimine (sa transforme) din fiinta lor tensiunile de natura sexuala, sa-si utilizeze energia sexuala in scopuri creative, sa obtina o armonie interioara profunda.

♦  celor care doresc sa petreaca un weekend in liniste, beneficiind de influenta benefica a muntelui si a padurii, in care sa se relaxeze si sa se regenereze.

♦ si multor altora…

 

Evenimentul va începe Vineri la ora 15:00 și se va încheia Duminica la ora 14:00, cu luarea prânzului.

 

Acest eveniment este complementar cu cursul de weekend “INITIERE IN TANTRA YOGA (Alchimia Interioara)” si reprezinta aplicatia practica a elementelor teoretice prezentate in cadrul cursului. Totusi, cele doua evenimente pot fi abordate si independent unul de celalalt.

 

Alte evenimente care te-ar putea interesa:

 

CURS DE YOGA – PENTRU INCEPATORI, Online Live, La Sala, Offline – din Septembrie 2017
Curs Offline – “INITIERE IN TANTRA YOGA (Alchimia Interioara)
PROGRAMUL COMPLET AL EVENIMENTELOR SPANDA PROJECT

 

Inregistrare la evenimentul INITIERE IN TANTRA YOGA (Alchimia Interioara)

Early Booking - Retreat - INITIERE IN TANTRA YOGA (Alchimia Interioara), Manastirea Humorului (SV), 20-22 Octombrie 2017

 

 

FOCUL SUBTIL INTERIOR ESTE CEL MAI IMPORTANT ELEMENT IN PROCESUL DE TRANSFORMARE A FIINTEI (in ALCHIMIA INTERIOARA), IN PROCESUL DE CUNOASTERE DE SINE, iar cea mai profunda exprimare a acestui foc este ENERGIA KUNDALINI, energia fundamentala a fiintei – PIATRA FILOSOFALA A ALCHIMIEI INTERIOARE.

 

Dintre efectele benefice ale amplificarii armonioase a focului subtil in fiinta:

• Eliminarea stresului, a tensiunii, eliminarea depresiei, a anxietăţii

• Arderea grasimii si controlul greutatii

• Forta interioara extraordinara, energie launtrica mult amplificata, expansiune, autocontrol

• Întărirea sistemului imunitar, o sănătate mult mai bună, o digestie excelenta, prelungirea duratei si calitatii vietii

• Concentrarea şi încrederea în sine mult mărite

• Linişte şi libertate mentală, optimism, buna dispozitie, entuziasm

• Accelerarea proceselor de transformare interioara – sublimarea energiei sexuale

 

În cadrul acestei retrageri spirituale, vei primi O INIȚIERE SPECIALĂ în cea mai eficientă tehnică de purificare și disciplinare a minții (și cea mai studiată din punct de vedere științific), o tehnică ce induce o stare profundă de relaxare și regenerare – LAYA YOGA. – dă click pe acest text albastru pentru detalii despre tehnica Laya Yoga

Tehnica de LAYA YOGA este una din cele mai naturale şi mai simple metode de a focaliza, armoniza şi dinamiza mentalul individual. Abordarea acestei tehnici nu necesită nici un fel de pregătire anterioară, poate fi practicată de orice persoană şi utilizată separat de celelalte forme de YOGA. Ea nu depinde de puterea de concentrare, nivelul intelectual sau starea emoţională a practicantului.

Acest procedeu permite practicantului perseverent, fuziunea intimă (LAYA) şi perfectă identificare cu energiile subtile macrocosmice.

Pentru a fi posibila fuziunea cu aceste energii subtile macrocosmice, din afara noastră, trebuie emisă mental o MANTRA (expresie onomatopeică a unor energii cosmice).

 

Inregistrare la evenimentul INITIERE IN TANTRA YOGA (Alchimia Interioara)

Early Booking - Retreat - INITIERE IN TANTRA YOGA (Alchimia Interioara), Manastirea Humorului (SV), 20-22 Octombrie 2017

 

 

În cadrul acestui eveniment vei primi inițierea (printr-o inducție specială) în MANTRA ENERGIEI FOCULUI SUBTIL INTERIOR (Agni)

Efectele predominante ce se resimt în urma praticii tehnicilor YOGA – asana (tehnicile corporale), tehnici de repirație, relaxarea yoghină completă, meditația, concentrarea pe yantra etc. ce vor fi realizate în cadrul evenimentului, sunt:

– echilibru
– încredere în sine
– energie crescută
– rezistenţă la oboseală şi stress
– o senzaţie relaxantă de bunăstare calmă
– regenerare rapidă
– o mai bună odihnă graţie deconectării complete
– creativitate şi concentrare
– acumulare de energie
– rearmonizare fizică şi psihică

PRINCIPALELE LUCRURI CARE VOR FI PREZENTATE ȘI PRACTICATE ÎN CADRUL EVENIMENTULUI

♦  LAYA YOGA – inițiere specială într-o mantra de trezire și amplificare a rezonanței cu ENERGIA SUBTILA A FOCULUI

♦  Mudra-e si Bandha-uri – tehnici esentiale de transmutare si sublimare a potentialului sexual-creator

♦  Prezentare și practica unor posturi corporale yoghine – asana

♦  Tehnici de respiratie (pranayama) care trezesc Focul Subtil Interior

♦  Meditatie realizata utilizand un fond muzical special ales

♦  Meditația în tăcere

♦  Concentrarea pe yantra (yantra de trezire și amplificare a rezonanței cu ENERGIA FOCULUI SUBTIL) – tehnică de focalizare a minții

♦  Tehnici de trezire a Focului Subtil

♦  Tehnici de vizualizare creatoare

♦  Meditații ghidate

♦  Tehnici de respirație – pranayama

♦  Tehnici de relaxare – Relaxarea yoghina completa

♦  Vizionarea unor filme, divin inspirate

♦  și multe altele

 

CE PRIMEȘTI ÎN CADRUL EVENIMENTULUI

♦  3 zile de practica a diferitelor tehnici spirituale care îți vor permite transformarea spirituală și atingerea unei stări de relaxare profundă, liniște lăuntrică, regenerare

♦  ințierea în tehnica de meditație – LAYA YOGA

♦  Primești un SUPORT DE CURS TIPĂRIT cu prezentarea detaliata a tuturor tehnicilor si informatiilor prezentate

♦  Primești toate materialele utilizate în cadrul evenimentului (filme, muzică, tehnici etc.)

♦  Primești înregistrarea video sau audio (ghidarea) cu fiecare tehnică utilizată, pentru a putea să le utilizezi și acasă

♦  Acces gratuit la resursele spandaproject.ro și la unele evenimente live sau online

♦  Timp de 7 săptămâni, după Bootcamp, vei primi exerciții săptămânale și astfel vei putea fixa informația primită și vei putea să experimentezi/realizezi tehnicile învățate în cadrul bootcamp-ului și să te convingi că ele chiar funcționează cu eficiență… dacă le utilizezi.

♦  și multe altele

 

In tabelul de mai jos ai prezentat continutul de baza al pachetelor pe care le punem la dispozitia ta.

 

Daca vizualizezi pagina de pe un smartphone si imaginea e mica, atinge cu degetul imaginea, mentine atingerea si o sa ti se deschida o fereastra unde ai optiunea “viz. imagine” / “show image”. Da click pe aceasta optiune si apoi imaginea va putea fi marita.

 

 

Pentru inregistrarea la un eveniment, completeaza formularul de inregistrare de mai jos !

 

Se oferă GARANȚIE DE RETURNARE A BANILOR dacă, după încheierea retragerii spirituale, consideri că acest eveniment nu a meritat banii investiți (singura condiție este ca persoana care solicită returnarea banilor să fi fost prezentă la toate activitățile). Nu se va solicita nici un fel de explicație.

 

CAZAREA și MASA se achită la Bootcamp, separat de taxa de participare.

Cazarea+3 mese = 110 Ron / zi / persoană

 

SE SERVEȘTE UN REGIM LACTO-OVO-VEGETARIAN. (Dacă dorești altceva contactează-ne !)

 

Early Booking - Retreat - INITIERE IN TANTRA YOGA (Alchimia Interioara), Manastirea Humorului (SV), 20-22 Octombrie 2017

 


PROGRAMUL COMPLET AL EVENIMENTELOR SPANDA PROJECT

 

Te așteptăm cu drag !

Echipa Spanda Project